Level 1 'Update je brein'

In Level 1 ga je eerst met je eigen breinprogrammering aan de slag zodat je straks precies weet hoe jouw brein en dat van anderen werkt. Je leert je eigen patronen herkennen en gaat hier actief mee aan de slag.

De 5 zekerheden

Schrijf je in en reserveer je plek

De opleiding is een investering in jezelf van €2400,-, betalen in termijnen is ook mogelijk.

Klinkt dit als iets voor jou? Vraag dan NU de studiegids aan! Hierin tref je niet alleen uitgebreide informatie over de opleiding ‘Level 1 – Update je brein’ aan, maar vind je ook een overzicht van alle vervolgopleidingen en specialisaties.

Direct inschrijven voor de opleiding kan natuurlijk ook.

Zij gingen je voor

De trainers

Charlotte Labee
Kirsten Elsdijk
Nanda Coenen
Marieke Kok
Floor van der Steen

Brain Balance Coach: de baan van de toekomst!

Een opleiding tot Brain Balance Coach biedt een groot perspectief in het werkveld. Zo hebben we aan de hand van toekomstschetsen een serie stellingen voorgelegd aan diverse specialisten, werkzaam in de gezondheidszorg. Hierbij kwamen onderwerpen aan bod zoals werkgelegenheid, carrièreperspectief en de invloed van ziektebeeld ontwikkelingen in de aankomende decennia. Hieruit kwam naar voren dat banen en opleidingen zoals we die nu kennen, er straks echt anders uitzien. Eerder vermeldde ik al dat naar verwachting in 2030 mentale ziekten zoals Parkinson, Alzheimer, dementie, depressie en burn-out, de grootste ziektelast ter wereld zullen vertegenwoordigen. 

Een job als Brain Balance Coach is dus belangrijk in de samenleving waar we vandaag in leven, maar absoluut onmisbaar in die van morgen!

Denk dus niet te lang na en doe NU mee! 

© 2022 brainbalanceopleidingen.com