Brain Balance; het vak van NU én de toekomst!

Brain Balance Opleidingen – het instituut voor breinkennis, is de enige opleider in Nederland die middels breinkennis geïnteresseerden, coaches, therapeuten en HR-professionals en -medewerkers opleidt tot Brain Balance Coaches en -Professionals. Met deze opleidingen kun je op elk niveau leren over de geheimen van het brein. Je leert hoe je
hersenen zijn geprogrammeerd en hoe je ze uiteindelijk kunt herprogrammeren waardoor een optimale balans ontstaat
welke leidt tot een betere gezondheid en een gelukkiger leven.

Preventieve zorg voor het brein is de beste stap die je kunt nemen

De meest waardevolle tool in het menselijk lichaam is zonder twijfel je brein. Je hersenen sturen nagenoeg alles aan. Hoe we leren, denken, voelen en creëren. Maar ook hoe geluk wordt ervaren en hoe we ons als mens blijven ontwikkelen. In deze snel veranderende wereld is preventieve zorg voor je brein dan ook essentieel, om je beter staande te kunnen houden in de dagelijkse maatschappij. Want in onze huidige maatschappij is er meer dan ooit behoefte aan een juiste balans. Maar liefst 52% van alle werkende Nederlanders ervaart burn-out klachten en dit blijft jaarlijks groeien. Als we hier nu niet samen wat aan doen, zullen naar verwachting in 2030 mentale ziekten zoals Parkinson, Alzheimer, dementie, depressie en burn-out, de grootste ziektelast ter wereld vertegenwoordigen.

Jouw dromen binnen handbereik

Bij Brain Balance Opleidingen draait daarom alles om het hervinden van deze balans. Ontdek hoe je jouw eigen brein kunt herprogrammeren en zo enorme stappen kunt zetten in je persoonlijke ontwikkeling. Doorbreek al je zelf opgelegde grenzen en leef het leven van je dromen.

Kennis van je brein is de eerste stap in de goede richting!

In de Brain Balance opleidingen en -trainingen leer je de balans terug te vinden, zowel mentaal als fysiek. De opleidingen en trainingen zijn geschikt voor iedereen die meer wil leren over zijn/haar brein en de doelgerichte werking daarvan. Of je jezelf nu op persoonlijk gebied verder wilt ontwikkelen of als professional anderen wilt helpen. Tijdens het volgen van de Brain Balance opleidingen en -trainingen leer je alles over de werking en herprogrammering van het brein en hoe je dit bij anderen kunt activeren.

Dat is de eerste stap naar een nieuwe lifestyle, die meer in balans is, waardoor gezondheidsklachten verdwijnen en meer van het leven genoten kan worden.

Over oprichter Charlotte Labee

Drijvende kracht achter Brain Balance Opleidingen is Charlotte Labee. Na een periode van tegenslagen en heftige burn-outklachten, veranderde zij haar manier van eten en leven. Het toepassen van de kennis die ze vergaarde over de hersenen, zorgde dat al haar gezondheidsklachten verdwenen. Hierdoor staat ze inmiddels weer positief en bruisend van energie in het leven.

Charlotte volgt de laatste inzichten in de neurowetenschap en orthomoleculaire geneeskunde op de voet en heeft een aanpak ontwikkeld die mensen helpt om uit hun vaste, bestaande patronen te komen.

Inmiddels is Charlotte uitgegroeid tot bekend Brain Balance expert, spreker, (bedrijfs)coach en auteur. Eerder schreef ze de boeken Brain Balance en Brain Food, die positief werden ontvangen.

© 2022 brainbalanceopleidingen.com